Terms of Agreement
TRANCEnet Radio

1. Legile Romaniei trebuiesc respectate.
NU se admit nici un fel de discutii despre subiecte care contravin legilor Romaniei sau care indeamna la incalcarea acestor legi. Acest tip de subiecte nu va fi tolerat si va fi sters de pe forum fara preaviz. Suntem un forum public si trebuie sa ne supunem legilor acestei tari!

2. Limbaj.
Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen sau ofensator.

3. Imagini.
Nu se admite publicarea de imagini cu caracter vulgar, obscen sau ofensator, incluzand aici toate sectiunile sitului si ale forumului. Ca o lista incompleta, exemple: atasament mesaje, avatar, galerie, fotografie personala, etc. De asemenea imaginile trebuie sa fie conforme legilor in vigoare si cel care le publica este rapunzator de respectarea legilor copyright-ului. Vezi punctul 1.

4. Discriminare.
Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.

5. Greseli de tipar, gramaticale sau ortografice.
Avand in vedere ca avem membri activi a caror limba materna nu este limba Romana, incercati sa-i ajutati sa se exprime corect in limba romana fara a jigni. Trebuie sa fim recunoscatori acestor membri pentru ca participa alaturi de noi la un forum in limba romana. De cate ori un vorbitor de limba engleza v-a luat peste picior pe un forum de limba engleza pentru o exprimare poate mai stangace dar inerenta?

6. Legaturi si reclama.
Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a legaturilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, va rog insotiti-o de un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata. NU este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorilor forumului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz. De asemenea NU sunt permise anunturile de vanzare in afara forumului Mica Publicitate.

7. Muzica.
Inscrierea ca membru activ pe TRANCEnet.ro nu este conditionata de tipul de muzica pe care il ascultati (cu mici exceptii). Pasiunea sau interesul fata de muzica este suficienta pentru a putea accesa acest forum.

8. Popularizare.
Puneti legaturi spre TRANCEnet.ro pe alte situri sau forumuri doar daca administratorii, moderatorii si regulamentul acestora o permit. Faceti in asa fel incat sa nu deranjati pe nimeni si sa duceti mai departe renumele si onoarea forumului nostru. Daca puteti pune o legatura in semnatura sau in avatar, faceti-o doar respectand regulile gazdelor.

9. Diferente sociale.
Ca in orice societate omogena si comunitatea noastra include membri din toate paturile sociale: bogati sau saraci, intelectuali sau muncitori, emigranti sau rezidenti. Chiar si in aceste conditii o pasiune comuna avem cu totii: Muzica. Faceti in asa fel incat sa fim un catalizator pentru comunitate si un exemplu pozitiv pentru orice alta comunitate asemanatoare.

10. La subiect.
Pe cat posibil, nu deviati de la subiect. Nu pentru ca nu ne place ci pentru ca incercam sa facem in asa fel incat informatia prezenta sa fie usor de gasit si digerat.

11. Hotlinking.
Nu este permis hotlinkingul (publicarea pe alte situri a URL-urilor directe catre imagini gazduite pe TRANCEnet.ro). Nu este permis nici avatar hotlinking. In caz ca doriti sa publicati in alta parte o imagine gazduita de noi, obtineti permisiunea noastra.

12. Semnatura.
Este permisa doar o semnatura care contine un 1 sau mai multe randuri de text si o imagine cu inaltimea maxima de 120 pixeli si o latime maxima de 600 pixeli si nu mai mult de 100 kB. Orice semnatura care nu respecta acest regulament va fi stearsa fara preaviz. Semnatura nu a fost creeata pentru a va exprima unele nemultumiri si orice semnatura care are un continut instigator sau jignitor va fi stearsa si automat va atrage asupra voastra masuri administrative.

13. Moderare.
Nu contestati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru TRANCEnet.ro. Deciziile luate de catre moderatori, nu sunt subiect de discutie. Daca totusi, considerati ca nu corespund, sau sunteti impotriva, puteti sesiza acest lucru prin PM doar administratorului. Orice alta cale va atrage dupa sine suspendarea respectivului membru.

14. Mesaje.
In momentul in care v-ati inregistrat pe TRANCEnet.ro, tot ceea ce postati public devine proprietatea acestui forum. Dreptul de autor si responsabilitatea continutului va apartine, dar in momentul in care benevol ati postat aici public, mesajele devin proprietatea forumului. Nu cereti sa va fie sterse mesajele sau conturile pentru ca asta nu se va intampla, cu exceptia cazurilor justificate (ex: posturi dublate din greseala). Daca acest lucru nu va convine, sunteti invitati sa nu postati nimic.

15. Adresa de email.
In momentul in care va inregistrati, veti primi prin email un link prin care sa confirmati ca adresa Dvs. este valida (in caz, ca nu primiti acest email si daca folositi Yahoo email, verificati folderul bulk email). In momentul in care aceasta adresa este invalida, contul va fi trecut in Validating si drepturile de postare vor fi suspendate pana la rememdierea situatiei. Pentru remediere, cereti din nou emailul de validare dupa ce adresa de email e valida sau schimbata.

16. Clone.
Fiecare user are dreptul la un singur alias, inregistrarea mai multor conturi diferite, atrage dupa sine stergerea clonelor si utilizatorul principal va fi suspendat fara preaviz. Din pagina Profile va puteti schimba adresa de email atasata contului Dvs. precum si Nickul de pe forumul nostru, deci nu aveti motive sa va inregistrati de mai multe ori.

17. Intalniri.
Intalnirile stabilite prin intermediul TRANCEnet.ro se vor adresa tuturor membrilor neconditionat si fara discriminare. In caz contrar, topicul acelei intalniri va fi sters fara preaviz si organizatorul/initiatorul va fi sanctionat.

18. Partizanat.
Daca prietenul vostru sau oricine altcineva a fost sanctionat, nu incercati sa luptati pe forum pentru drepturile lui. Se va descurca singur. Orice fel de partizanat, va fi sanctionat fara preaviz. Daca a fost banat, puteti trimite prin PM moderatorilor sau adminilor, opinia voastra. Nu se discuta aceste decizii, pe forum public.

19. Decizii.
Deciziile apartin conducerii acestui forum. Orice discutie publica in contradictoriu pe marginea unor decizii, va fi sanctionata pentru ca nu aduce nimic bun acestui forum. Moderatorii si administratorii, au putere de decizie si de sanctionare discriminatorie. In caz ca nu sunteti multumiti de o asa decizie, trimiteti PM la alt moderator sau la administrator.

20. Statistici.
Acest forum nu are un plan de mesaje zilnice, lunare sau anuale. Nu are plan de membrii noi. Planurile (de viitor ale) forumului sunt strict de compententa conducerii forumului si sub nici o forma nu sunt de interes public. Daca e sa ramana doar un membru, foarte bine, va ramane doar un membru. Nu va deranjati sa ne reamintiti ce pierdem si ce nu pierdem. Stim foarte bine si ne asumam.

21. Strategie de dezvoltare.
Strategia de dezvoltare a acestui forum nu este subiect de discutie publica pe forum. Aceasta afecteaza imaginea forumului si discutiile pe marginea ei, nu vor fi permise public. Daca aveti conceptii care nu coincid cu aceasta strategie, va rugam sa nu va inregistrati pe acest forum. Daca credeti ca puteti da o mana de ajutor, dati PM moderatorilor si adminilor.

22. Explicatii.
Echipa moderatoare, nu este datoare cu explicatii. Daca sunteti nemultumit de o decizie a acestei echipe sau de administrator, scrieti PM. In masura in care timpul o va permite, veti primi un raspuns. Nu insistati.

23. Flood.
Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

24. Bun simt.
Una din calitatiile moderatorilor, este bunul simt. Orice contravine bunului simt in acceptiunea societatatii in care traim, va fi sanctionat. Daca va nemultumeste o asa decizie, vezi punctul 19.

25. Mesaje sterse.
Orice mesaj contravine prezentului regulament, va fi sters fara preaviz. Orice mesaj ulterior de genul: "Cine mi-a sters postul?" va fi sanctionat. Daca va gasiti intr-o asa situatie si nu ati primit o explicatie prin PM sau alte mijloace, adresati-va prin PM lui ThP (Owner). Sigur va va raspunde.

26. Sfaturi.
Daca considerati ca puteti contribui la mentinerea forumului mai bine decat moderatorii sau admin, nu va jenati sa va expuneti ideeile catre acestia prin PM, poate in viitor le puteti fi alaturi.

27. Calitatea de membru.
Calitatea de membru al forumului TRANCEnet.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. Exceptie de la aceasta regula sunt DJ care au emisiune pe TRANCEnet.ro. Ne rezervam dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment daca ati incalcat prezentul regulament.

28. Regulament.
Faptul ca nu ati citit regulamentul in prealabil, nu poate fi acceptat ca o scuza in momentul in care o actiune a ta intra sub incidenta lui. Cei care nu sunt de acord cu acest regulament, nu trebuie sa se inregistreze!