TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
Sambata 16.04 Henry Saiz @ Space Club
Zizou
www.trancenet.ro/images/events/dance_camp_henry_saiz_flyer_orig.jpg
Dance Camp Events il aduce pentru prima oara in Romania pe Henry Saiz, unul dintre cei mai populari DJi si producatori de muzica electronica din Spania.
Henry este creatorul unui stil unic, emotional, hipnotic si foarte sofisticat, un sound neo-trance & progressive cu multe elemente acid sau funk. Este exact stilul care i-a atras atentia si lui John Digweed in anul 2008.
A semnat piese la Bedrock Records a lui Digweed, Global Und...erground, Paradigm Musik si Renaissance. Din anul 2007, are propriul label, Natura Sonoris.
Dintre cele mai cunoscute productii proprii sau remixuri putem aminti "Madre Noche", "The Rider", "We are all", "They came from the light", "Henry Saiz - Triumph of delusion", "John Digweed - Gridlock (Henry Saiz Remix)", "Way out West - Future Perfect (Henry Saiz Remix)", "Guy J - Lamur (Henry Saiz Remix)".

In tot acest timp, Henry si-a dezvoltat abilitatea de a face din live act-urile lui o experienta unica, o adevarata calatorie printre sunete.
A mixat pe intregul mapamond - din Ibiza pana in America Latina - la festivaluri ca Sónar 2009 si Creamfields, precum si in cluburi renumite, cum ar fi Ministry Of Sound. Este prezent in line-up-ul Dance Valley din acest an.

Apare frecvent in playlisturile emisiunilor si seturilor lui John Digweed, Hernan Cattaneo, Way Out West, Jimmy Van M, chiar si Tiesto. A remixat piese pentru Guy J, Way Out West, Bedrock, Marc Marzenit.

Are propria emisiune radio, The Labyrinth, difuzata la Proton Radio dar si guest mixuri la cele mai importante emisiuni de profil gazduite de cei mai importanti DJi ai lumii, cum ar fi Transitions a aceluiasi John Digweed.

Vino pe 16 aprilie in Club Space si lasa-te invaluit de muzica lui Henry Saiz!

Warm-up: Mircea & Alex Babescu
Main: Henry Saiz
After: Zizou & Groven

Visuals by VJ EKO

Intrare:
30 RON pana la 00:00
40 RON dupa ora 00:00

Locatie: Club Space, Bucuresti, str. Academiei 35-37
Rezervari: 0733800903

CONCURS: Vino la petrecere si castiga prin tragere la sorti unul din cele 2 telefoane Sony Ericsson X10 mini Pro cu sistem de operare Android

More info: www.dance-camp.ro
 
Zizou
Inca un motiv pentru a nu rata partyul de sambata este ca Henry Saiz lanseaza Balance 019 in iunie.El se alatura astfel unor nume ca Nick Warren,Joris Voorn,Lee Burridge, Timo Maas, James Holden, Anthony Pappa,Desyn Masiello,Luke Fair, SOS etc
 
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
February 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2479