TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
DASH BERLIN - HEADLINERS LA PRIMUL EVENIMENT MARCA XTERIA
ThP
DASH BERLIN - HEADLINERS LA PRIMUL EVENIMENT MARCA XTERIA


www.trancenet.ro/images/events/xteria2.jpgCONCERTUL KATE RYAN LA BUCURESTI SE AMANA. DASH BERLIN RAMANE HEADLINER AL EVENIMENTULUI THE LEGEND OF DREAMS BY XTERIAConcertul solistei belgiene Kate Ryan care trebuia sa aiba loc pe 20 mai, in prima zi a evenimentului The Legend Of Dreams by Xteria, s-a amanat pentru o data care va fi anuntata ulterior. Cea de-a doua zi a festivalului ramane valabila.


Ca urmare a amanarii datei de lansare a celui mai recent album Kate Ryan, programat initial sa aiba loc la inceputul lunii mai, managementul artistei si organizatorii The Legend Of Dreams by Xteria au decis sa amane concertul solistei pentru o data care va fi anuntata ulterior.

Pe 21 mai, Dash Berlin, DJ-ul numarul 15 mondial, ajunge pentru prima data la Bucuresti si promite un show incendiar la Arenele Romane alaturi de Paul Mendez, Phunk Investigation si Snatt & Vix. Iubitorilor muzicii trance si techno li se promite o noapte de ... legenda!

Bucurestenii fani ai genului il vor vedea in premiera, live, la ei acasa pe Dash Berlin, unul dintre putinii DJ-i cu o abilitate unica de a lasa o impresie de durata asupra publicului sau, mult timp dupa ce a parasit scena. Dash este unul dintre acei indivizi care pare sa fi inteles legile nescrise ale cluburilor de noapte. Isi pastreaza vivacitatea nocturna mereu in expansiune, extatic si dornic de mai mult, cu o remarcabila pasiune si abilitate. Poate fi usor luat drept un superstar deejay. In orice caz, adevarul este ca Dash Berlin vede lumea cu aceiasi ochi ca si publicul sau. "Este aproape imposibil sa progresezi fara continua sustinere a oamenilor” spune el cu modestie.

Organizatorii The Legend of Dreams by Xteria reamintesc publicului recomandarea de a veni imbracat in alb si/sau negru pentru a deveni personajele acestui important eveniment tematic.

Biletele care au fost achizitionate pentru ziua de 20 mai vor fi valabile in cea de-a doua seara sau, daca cei care le-au achizitionat nu doresc sa participe la show-ul din 21 mai, vor putea returna biletele in acelasi loc de unde le-au achizitionat. Pentru cei care au achizitionat abonamente, acestia vor putea recupera diferenta de 50% din suma..

In 16 aprilie a inceput cea de-a doua perioada de presale cand biletele pot fi achizitionate la pretul de 60 ron. Aceasta perioada dureaza pana pe 20 mai, iar pe 21 mai, in ziua concertului, biletele vor costa 75 lei.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro, in reteaua www.biletoo.ro (libraria Adevarul, Libraria M. Eminescu, magazin Victoria - Midola Music, magazinul Muzica, Sala Palatului, magazin Unirea, magazinele Flanco), in reteaua www.myticket.ro (magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria M. Eminescu) in reteaua www.bilete.ro si la statia de Metrou Unirii 1.

Pentru mai multe detalii accesati www.xteria.ro

Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis la festival.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: RADIO ZU, UTV, CLICK, RING, PORT.RO, ZIARE.COM, BESTMUSIC.RO, MONDEN.INFO, iCONCERT.RO, NIGHTS.RO, TRANCENDANCE.RO, TRANCEARENA.RO SI TRANCENET.RO

XTERIA Management este o companie de evenimente din Bucuresti operand pe piata din Romania in stransa legatura cu compania Laishoo Group (companie financiara olandeza) concentrata in principal pe evenimente tematice de mare amploare. Aceasta colaborare a intervenit ca urmare a faptului ca cererea publicului de aici pentru evenimente organizate la standarde occidentale a devenit tot mai mare. Xteria a venit astfel cu completarea de care era nevoie, introducand un nou segment in aria evenimentelor din Romania.
 
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
February 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2479