TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
TRANCEnet Radio » Label, Dj, Vj si Producatori » Dj Romani
 
Dan O
AdrianLess
Dan Oanta si-a dobandit calitatile pe scena muzicii electronice autohtone prin marca "Synthplants", un brand de petreceri cu vechime, cu un nume rezonant pentru orice dj, promoter si ascultator roman care se respecta. Prin organizarea evenimentelor Synthplants, Dan 0 si-a oferit ocazia de a mixa alaturi de dj si producatori straini de renume, capatand in timp o experienta in dj-ing comparabila cu a acestora.

Daca la inceput s-a dedicat unui sector de piata mai exigent, ce solicita un spectru mai larg de cunostinte, in ultimii ani, Dan 0 si-a extins publicul-tinta prin promovarea unor productii aproape unanim acceptate, dar de aceeasi calitate certa.

In timp, a lucrat impreuna cu majoritatea artistilor de profil romani si a dezvoltat legaturile cu dj si producatori straini, fapt ce l-a individualizat si l-a maturizat. In momentul de fata, Dan Oanta se prezinta in fata publicului cu un dj-set desavarsit, unic, ce rar poate fi comparat cu al altui dj roman de house, techno sau elektro.

Referinte:
Synthplants Ekzit Fest. Delta Dunarii, Synthplants la Piscina - Complex Astoria Snagov, Plaja H2O Mamaia Session, Studio Martin, Nagual, Silver, Rooms Resto, Velvet, Expirat Bucuresti, Berlin Constanta, MGM Tulcea.
Pe langa majoritatea artistilor romani de profil, Dan 0 a mai mixat alaturi de Robert Babicz, Samuel L Session, Izhevski, Boris Brejcha, Matt Rickard etc.


Sursa: www.trancenet.ro
TRANCEnet Radio Staff
 
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
June 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2492