TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
Quentin - Guest Mix on Sunset Vibes - Marti 23:00
Eckoravee
www.trancenet.ro/images/emisiuni/quentin_2.jpg


Quentin este Catalin Postelnicu, un tanar producator de muzica electronica si DJ din Bucuresti. Unul din miile... Din fericire, Quentin nu este un pusti cu un laptop, cum, desigur, ne-am obisnuit, ci un producator ce poate mentiona mai bine de sase ani de experienta in studiouri profesioniste, pasiunea pentru instrumente electronice si un studiu sistematic al muzicii de acest gen.
Quentin urmareste in permanenta propria evolutie si cristalizarea unei directii artistice distincte. Desi inca la inceput, promite o serie de creatii ce insumeaza cate ceva din dorintele oricarui ascultator: o muzica ce, in mod necesar, te va misca, dar pe care o poti asculta atent, care transmite o stare si care, oricat de abstracta, pastreaza un minim de melodicitate. Pana in prezent, productiile si remixurile sale au fost apreciate si publicate sub label-uri precum SoulHeat Records, FarAce Music si Scarcity Records, iar pentru anul care vine Quentin are in lucru cateva materiale proprii de care, cu siguranta, veti auzi.
Si pentru ca ii punem punct lui 2009, Quentin a pus cap la cap un mix reprezentativ pentru anul ce se incheie, cu piese mai noi sau mai vechi din stiluri precum House si Tech-House si cu cateva surprize din partea producatorului. Mixul a fost inregistrat in studioul AudioGate si este prezentat in premiera ca guest-mix pentru TRANCEnet.ro.

http://www.myspace.com/SoundOfQuentin

TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
November 2019
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2466