TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
Apel umanitar
DannY-L
BLOG!

Acum aproximativ 3 saptamani, in urma unei tomografii cerebrale realizata la Bacau, mama a aflat ca are o tumoare cerebrala de aproximativ 4 cm, tumoare pe care se pare ca o avea de ani de zile, dar care doar in ultimele saptamani si-a facut simtita prezenta prin aparitia unor simptome ce au evoluat intr-un ritm alert: amortirea partii drepte a corpului, dureri de cap, tulburari de vedere, s.a.

In urma internarii si a multiplelor controale facute la mai multe spitale (Bagdasar-Arseni, Militar Central, EuroClinic) si la cei mai buni neurochirurgi din Bucuresti am aflat ca denumirea exacta a tumorii este Meningiom de Clivus si ca gravitatea situatiei este majora, in sensul ca evolutia subita a simptomelor se datoreaza faptului ca tumoarea apasa deja pe anumiti nervi importanti si a acaparat totodata cateva vase de sange (din pacate nu sunt foarte bine pus la punct cu termenii medicali, imi cer scuze daca nu se intelege f. clar).

Operatia de inlaturare (partiala) a tumorii din pacate nu se poate face in tara, din cauza lipsei dotarilor necesare, iar timpul ne preseaza f. mult, ne-a fost recomandat cu insistenta sa reusim sa ajungem la o clinica din straintatate pt. operatie in cel mai scurt timp. Riscul de paralizie si apoi chiar moarte este foarte mare, astfel incat operatia trebuie sa aiba neaparat loc cel tarziu in prima jumatate a lunii noiembrie. Altfel, s-ar putea sa fie prea tarziu! Deci este extrem de urgent!

Am contactat deja cateva clinici recomandate de medicii de aici, aflate in Germania, Elvetia, Franta sau Italia. Momentan asteptam un raspuns clar in privinta unei programari si a costurilor estimate pt. operatie, recuperare, cheltuieli pt. insotitor (tatal meu) si alte cheltuieli necesare. Conform medicilor nostri, costul aproximativ este cuprins intre 40000 si 50000 de euro, bani pe care chiar nu avem posibilitatea sa ii strangem. In acest sens, apelez la dumneavoastra pentru a dona orice suma puteti, in speranta ca vom reusi sa strangem banii in timp cat mai scurt, astfel incat mama mea sa poata fi operata.

Orice suma conteaza!

Voi reveni cu o confirmare si niste costuri clare si date oficiale de indata ce le vom primi. Sper ca asta sa se intample cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare.

Acestea sunt conturile deschise la Raiffeisen Bank, ce apartin parintilor mei:

Cont RON:
Raiffeisen Bank
Nume: Mihaela Stoica
Cont: RO 04 RZBR 0000060007948404

Cont EURO:
Raiffeisen Bank
Nume: Vasile Stoica
Cont: RO 07 RZBR 0000060012069783

Date contact:

TEL:
Vasile Stoica: 0732 610141
Daniel Stoica: 0741 030889

EMAIL:
(Daniel)
(Vasile)
(Irina)

BLOG:
www.ajutorpentrumama.wordpress.com

Tototdata, mai am rugamintea sa dati mai departe pe messenger, mail, bloguri, etc. acest anunt atat cunostintelor cat si, daca se poate, unor firme care credeti ca ar putea face donatii sau sponsorizari, precum si sa ne ajutati cu orice sugestie care ne-ar putea fi de ajutor. Intr-o zi, mama va va multumi din suflet!
 
www.blogulluicici.wordpress.com
Zizou
Sper ca mama ta sa se faca bine.Incerc sa te ajut si eu cum potBig Hug
 
DannY-L
Mersi frumos!
 
www.blogulluicici.wordpress.com
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
September 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2506