TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
ZEEDO DJ CONTEST 2009
Eckoravee
www.zeedoshop.ro/img/dj.png

www.trancenet.ro/images/events/afiis.png


ZEEDO DJ CONTEST 2009
eveniment sustinut de ZEEDO SHOP si ZEEDO PRODUCTION in colaborare cu SYNTHPLANTS. http://www.zeedoshop.ro/djcontest/djcontest

Esti un DJ cu potential si putin cunoscut? Ai cunostinte, talent si inspiratie si nu ai unde sa le pui in practica?
Atunci esti unde trebuie. Uploadeaza cel mai bun mix al tau (obligatoriu original) si participa la ZEEDO DJ CONTEST 2009 !

Ai sansa sa fi ascultat pe plan national si observat de toata suflarea muzicii electro.

Demonstreaza tuturor talentul tau de DJ, concureaza cu multi alti DJ din Romania, aduna cat mai multe voturi si ai sansa sa devii ceea ce de mult doresti... un adevarat DJ! Pentru inceput vei avea sansa sa castigi unul din premiile ZEEDO SHOP pentru "DJ Newcomers" si daca demonstrezi tuturor ca esti cel mai bun, vei castiga un kit complet de DJ si vei putea sa iti pui in practica talentul pe noile tale echipamente in deschiderea Evenimentului "ZEEDO SHOP DJ CONTEST 2009" alaturi de DJ-ii tai favoriti in fata unui public incendiar! Timp de 50 de minute vei fi un adevarat "one-man-show" la Arenele Romane in deschiderea celor mai renumiti 6 DJ din Romania!

Daca esti convins ca esti omul nostru atunci nu mai pierde timpul, da tot ce ai mai bun si incearca sa devii personajul principal si castigatorul locului 1 al ZEEDO DJ CONTEST 2009!

Program:

18 octombrie - postarea oficiala a mixurilor pe website-ul www.zeedoshop.ro
1 noiembrie - stop upload mixuri
1-4 noiembrie - jurizarea mixurilor uploadate
4 noiembrie - votarea online a mix set-urilor selectate 1 vot / ip
21 noiembrie - stop votare online
25 noiembrie - anuntul oficial al castigatorilor
27 noiembrie - ZEEDO DJ CONTEST 2009 - ARENELE ROMANE

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

Organizatorul campaniei promotionale este SC ZEEDOSHOP SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Valea Hartibaciului nr. 25, sector 5, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1346/2009, avand Cod Unic Inregistrare RO: 25052692.Campania promotionala se va derula in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derularii Campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul cu 24 de ore inaintea schimbarilor.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este in conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei de Guvern 99/2000 privind comercilizarea produselor si serviciilor pe piata. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea Organizatorilor. Ca atare, acestia nu au nici un fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

Art. 3. Durata campaniei si aria de desfasurare

Promotia se desfasoara in perioada 18 octombrie - 27 noiembrie, de luni pana duminica, 24 de ore pe zi. Promotia va fi organizata si desfasurata numai pe teritoriul Romaniei.

Art. 4. Marcile si produsele participante

In acest concurs sunt implicate urmatoarele marci: Zeedo Shop, Zeedo Production.

Art. 5. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa cetatenii romani, de sex masculin si feminin, cu varste peste 18 ani cu domiciliul in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor SC Zeedoshop SRL, SC Zeedo Sound & Light SRL, partenerii oficiali ai concursului, organizatorii, personalul, precum si rudele de gradul I sau II ale acestora.
Participarea la campania promotionala ZEEDO DJ CONTEST 2009 implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara pretentii de ordin patrimonial. Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
Mix-seturile ce vor contine reclame, spoturi radio, cuvinte obscene, discriminari rasiale, xenofobe, sexuale, religioase sau de orice tip vor fi scoase automat din concurs.

Art. 6. Mecanismul campaniei
a.) Concursul ZEEDO DJ CONTEST 2009 se va desfasura in 2 etape:
- Concurs online Dj newcomers
- Concurs in cadrul evenimentului intre TOP DJs
b.) Inscrierea si desfasurarea concursului online:

In perioada 18 octombrie 1 noiembrie, participantii la campanie trebuie sa acceseze pagina dedicata campaniei pe site-ul www.zeedoshop.ro, sa uploadeze un mix-set de maxim 60 de minute iar ca dimensiuni de maxim 110 MB, creeatie proprie. Din totalul mixurilor postate, un numar de 40 de mix-seturi vor fi selectate in concursul final, iar jurizarea se va face de catre organizatorii concursului, tinandu-se cont de tehnica, cursivitate, expresivitate.
Genuri de muzica acceptate:

- house
- techno;
- progressive;

Aici sunt incluse toate subcategoriile genurilor de muzica mentionate.

Datele de identificare sunt OBLIGATORII, iar postarea a mai multor mix-seturi de catre aceeasi persoana duce automat la descalificarea si scoaterea definitiva din concurs.
In perioada 18 octombrie - 1 noiembrie mix-seturile uploadate pe website-ul www.zeedoshop.ro nu vor putea fi ascultate si afisate pana la data jurizarii si alegerii mix-seturilor finale.
In perioada 1-4 noiembrie, mix-seturile primite prin intermediul website-ului www.zeedoshop.ro vor fi jurizate de catre o comisie formata din :
- ZEEDO SHOP;
- SYNTHPLANTS;
- MEDIA;
- 1 Dj invitat;
- Se va selecta un numar de 40 de mix-seturi ce vor intra in competitia finala, incepand cu 4 noiembrie, ora 12.00, iar cei 40 de participanti selectati pentru competitia finala vor fi anuntati prin e-mail.
Pe data de 4 noiembrie se vor posta mix-seturile finaliste, in numar de 40, pentru a putea incepe votarea online. Ora de incepere a voting-ului va fi ora 12.00.
In data de 24 noiembrie ora 00.00 posibilitatea de votare a favoritilor se va incheia.
Voturile vor fi numarate automat si vor fi afisate cu 3 (trei) zile inainte de incheierea online a voturilor.

c) Pe data de 25 noiembrie ora 12.00 vor fi anuntati castigatorii primelor 3 locuri ai ZEEDO ONLINE DJ CONTEST 2009. Acestia vor primi cate o invitatie de 2 persoane la ZEEDO DJ CONTEST 2009 (Arenele Romane) din data de 27 noiembrie.

d) OBLIGATIILE CASTIGATORULUI CONCURSULUI ZEEDO ONLINE DJ CONTEST 2009:

1. Este obligat sa fie prezent la evenimentul din data de 27 noiembrie 2009;
2. Este obligat sa mixeze in deschiderea evenimentului cu mixul castigator;
3. Este obligat sa semneze un contract de publicitate pe o perioada de 1 an in care sa reprezinte imaginea ZEEDO prin insemne publicitare la evenimentele la care ia parte.
4. Castigatorii primelor 3 locuri sunt obligati ca la inmanarea premiilor sa semneze un contract de sponsorizare cu SC ZEEDO SHOP SRL pentru a putea intra in posesia premiilor. Acest fapt nu aduce dupa sine nicio obligatie contractuala si implicit nicio clauza decat cea a desemnarii premiului sub forme legale.
5. Daca vreuna din cele 4 clauze enuntate mai sus nu sunt respectate de catre Castigator, acesta va fi descalificat din concurs iar locul sau va fi ocupat de catre pozitia urmatoare.

e) Modalitati tehnice de monitorizare:

Toate aceste operatiuni vor fi inregistrate intr-o baza de date care va fi, la cerere, pusa la dispozitia oricaror autoritati cu competente in domeniu.

f) Fraudarea concursului:

Administratorii site-ului www.zeedoshop.ro si ai aplicatiei de concurs pentru campania promotionala ZEEDO DJ CONTEST 2009 isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarui utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze concursul.
Incercarea de fraudare a concursului prin orice metoda, aduce suspendarea definitiva si irevocabila a utilizatorului / votantului din concurs.

Art. 7. Premiile

Premiile vor fi compuse din echipamente si accesorii pentru dj (mixere, turntables, playere, genti, casti, case-uri). Premiile au valoare totala de 9104 EURO (tva inclus). Validarea premiului obtinut se face in baza actului de identitate.
Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiului si nici de a cere modificarea parametrilor premiului. Castigatorul poate sa-si revendice si sa ridice premiul intr-un interval de 7 zile lucratoare de la data castigarii premiului.
Premiile vor fi acordate pe data de 27 Noiembrie, in cadrul ZEEDO DJ CONTEST 2009 la Arenele Romane sau in termen de 7 zile lucratoare la sediul ZEEDO SHOP.

Art. 8. Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe site-ul www.zeedoshop.ro cat si pe adresele web ale partenerilor online. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 10. Taxe si impozite aferente

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor aferente acestor premii reprezentand impozitul pe premiile mai sus mentionate.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art. 12. Intreruperea concursului

Campania publicitara va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul prin intermediul a cel unui cotidian cu rezonanta NATIONALA.

TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
Eckoravee
m-am inscris Smile
TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
thefilthyboy
vreau si eu.....uite ascultati emisiunea mea de vineri seara de la ora 21:00 pe acest radio...poate ca stimuleaza ceva in voi cu toate ca e trance si nimeni nu da 2 bani...mie imi place si sper sa prinda in viitorul apropiat...Grin
 
www.facebook.com/danielmitrea
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
February 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2479