TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
TRANCEnet Radio » Label, Dj, Vj si Producatori » Dj Romani
 
Lansare OK Corral Vineri, 10 iulie 2009
Eckoravee
Vineri, 10 iulie 2009
BEEF LABEL NIGHT
Shades of Gray Summer 2009 Tour
OK Corral ‘pink shue’ EP launch

www.trancenet.ro/images/dj/img1.jpg


Daimon Club, Parcul Tineretului - Bucuresti

Pe 10 iulie 2009, OK Corral va lansa un nou EP, de data aceasta la labelul Beef Records din Cehia. Pink Shue va contine patru piese, Pink Shue (Green Goblin Version), Pink Shue (Ruby Version), un remix semnat Shades Of Gray, detinatorii labelului Beef Records si un remix semnat Jori Hulkkonen, artistul finlandez semnat cu F Communications, casa de discuri detinuta de Laurent Garnier, si Turbo Recordings, labelul canadian ridicat de Tiga. Jori Hulkkonen este unul dintre cei mai apreciati producatori din lume, fiind, de altfel, numele din spatele piesei Sunglasses at Night, piesa lansata de Tiga, cat si unul dintre compozitorii si producatorii celui mai recent album Tiga, numit Ciao.
EP-ul Pink Shue este sustinut de artisti precum Laurent Garnier, Jori Hulkkonen, RadioSlave, Jodi Wisternoff si multi altii.


Shades of Gray (Beef Records, Praga/Sydney)
www.myspace.com/shadesofgraysounds

Proiectul Shades of Gray este format din managerii labelului Beef Rec., Michal Ruzicka si Nick West. Format la sfartistul anului 2009, colaborarea a fost facuta pentru a reflecta backgroundul si gusturile muzicale ale celor doi artisti.

La inceputul anului 2008, patru dintre piesele acestora au atras atentia fondatorului casei de discuri Mutekki, Juergen
 Dreissen. Piesele au fost lansate pe vinil la Plus Minus aka Mutekki si au atins un succes incredibil, figurand in topul 10 al celor mai vandute piese pe beatport.com si pe locul 3 pe siteul decks.de.
Shades of Gray sunt recunoscuti si pentru remixurile produse pana acum. Acestia au remixat piese produse de artisti precum Ramon Tapia, Moonbeam sau Deepchild. De asemenea, artisti precum Alex Kenji, MOS, Hirtenfellner si Moonbeam au remixat productiile artistilor.
Shades of Greay sunt recunoscuti pentru ansamblul de house, minimal si techno, iar seturile lor live sunt pline de groove.

OK Corral (Beef Records, Craft Music, Bucureşti)
www.myspace.com/ookcorral

Trupa OK Corral are in componenta trei membri, Vania, Midy si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab, Andrei Ioncica si Danciu Bogdan. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei trei le-au sustinut.

OK Corral are la active doua releaseuri: primul se intituleaza Anakin EP, lansat la groove++ recordings, iar al doilea, Planetarium EP, a aparut in Germania, pe 19 iunie 2008, la Craft Music, casa de discuri manageriata de cunoscutul DJ si producator german Tomcraft.
De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren sau Timo Maas.
Anul 2009 le-a adus mai multe nominalizari in cadrul premiilor Nights.ro si beatfactor.ro, printre care la categoria Cel mai bun DJ, Cel mai bun proiect muzical, Cea mai buna piesa si Cel mai bun set. Nu a lipsit nici expunerea internationala, acestia fiind nominalizati in cadrul premiilor SeeMe din Sofia, la categoria Best International Live Act si au fost invitati sa mixeze in India si Nottingham.
Cel mai recent EP semnat OK Corral va aparea la Beef Records in luna Iulie a acestui an.

Victor Stancov (groove++, Bucureşti)
www.myspace.com/victorstancov

Victor Stancov este cel mai nou membru groove++ Management Romania. La doar 21 de ani si aproximativ un an de experienta in DJing, artistul a reusit sa se impuna pe piata muzicala romaneasca fara problem, fiind sustinut de artisti precum Vania, Thornado, The Model, Gojira si multi altii. A mixat in cluburi precum Pat, Silver, Expirat, Fabrica sau Temple, cat si in cluburi din afara Bucurestiului precum Tend Timisoara, Student’s Place Oradea sau Maximus Mizil, si la evenimente precum House Parade in 2007 si 2008. A urmat apoi o scurta rezidenta in clubul Hala din Bucuresti, unde a avut prilejul sa deschida evenimente pentru artisti ca Tonka, Butch, Jori Hulkkonen sau RadioSlave. De asemenea, Victor Stancov a avut ocazia de a mixa, alaturi de colegii OK Corral, in Anglia, Nottingham, in clubul The Market Bar, unde au trecut nume ca Jesse Jose sau Mr. Oizo.
Anul 2008 a fost unul propice pentru tanarul DJ, acesta fiind nominalizat la categoria Cel Mai Bun DJ Debutant in 2008, in cadrul premiilor Nights.ro si Beatfactor.ro. De asemenea, Victor Stancov a fost nominalizat la aceeasi categorie si in cadrul premiilor Seeme-Sofia 2009, cele mai importante premii pentru muzica electronica din Europa de Est. In cadrul premiilor Nights.ro, acesta a ocupat locul al 5-lea.
Cel mai recent promo mix semnat Victor Stancov poate fi descarcat de aici: http://fbx.ro/i3xgavubz9zwfbsv.bz9zwfbsv.
TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
June 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2492