TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
 
Kraftwerk @ Sala Palatului / 12 Iunie
Eckoravee
www.sofresh.ro/wp-content/uploads/2009/03/autobahn_london.jpgParintii muzicii electronice vin pentru prima data la Bucuresti – legendara trupa KRAFTWERK va concerta in fata publicului roman vara aceasta, pe 12 iunie, la Sala Palatului!

Vazut ca un adevarat grup avangarda la vremea aparitiei lor pe scena internationala, Kraftwerk a adus o majora contributie la dezvoltarea muzicii electronice, devenind principalul punct de referinta pentru numeroase tinere trupe ce le-au urmat. Ceea ce Kraftwerk a creat la început - un sound revolutionar combinat cu sectiuni ritmice si melodii sintetizate, toate aranjate in general intr-un stil clasic acompaniat de versuri simple - a devenit mai tarziu cunoscut ca synthpop, electro, techno, house si IDM (muzica dance inteligenta), trupa generand astfel un impact masiv aproape asupra tuturor genurilor muzicii populare moderne.

Florian Schneider si Ralf Hutter au pus bazele Kraftwerk in 1970, urmand ca mai tarziu celor doi sa li se alature Wolfgang Flur si Karl Bartos. Componenta trupei a mai suferit schimbari de-a lungul timpului, in formula actuala fiind Ralf Hutter (voce, clape, sintetizatoare, producator, “lider de trupa”), Fritz Hilpert, din 1987, (percutii, sintetizatoare, inginer de sunet), Henning Schmitz, din 1992 (sunetele de bass, sintetizatoare, clape inalte) si Stefan Pfaffe, din 2008, (operator video).

Timp de aproape 40 de ani, Kraftwerk a fost constant in atentia fanilor, piese precum „Tour de France”, „The Robots”, „Radioactivity”, „Neon Lights”, „Autobahn” sau „The Model” fiind considerate veritabile imnuri ale muzicii electronice. Lansand de-a lungul carierei 12 albume de studio, trei materiale live, peste 10 compilatii, 25 de single-uri si o videografie de aproape 20 de titluri, Kraftwerk este astazi vazut ca o adevarata legenda a muzicii electronice, fiind considerat cel mai influent grup al tuturor timpurilor, dupa Beatles!

Pe langa inovatiile muzicale, Kraftwerk a investit constant si in reprezentatiile live: proiectii gigantice, roboti si imagini holografice impresionante, toate intr-un fascinant mix de sunet, imagine si culoare ce transforma un simplu concert intr-o experienta multimedia senzationala! Publicul roman va avea sansa sa se convinga de acest lucru pe 12 iunie, cand membrii Kraftwerk se vor afla pentru prima data in Romania, pe scena Salii Palatului.
Biletele pentru acest spectacol vor fi puse in vanzare luni, 16 martie, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret 100, 150, 220, 300 si 500 lei, urmand ca de joi, 19 martie, acestea sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.
YouTube Video

YouTube Video

YouTube Video

YouTube Video


TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
August 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2501