TRANCEnet Android app
Latest version: 1.9
Release date 15.01.2015


Navigation
Main
Home
Forum
Message to TRANCEnet
Listen
Listen
Listen (Webplayer)
TRANCEnet Android app
Grila / Schedule
Grila / Schedule
Emisiuni / Shows (Forum)
Emisiuni / Shows
About, Contact & Links
About Us
Contact
Facebook
Song Requests
Set (Show) History
View Thread
TRANCEnet Radio » Label, Dj, Vj si Producatori » Dj Romani
 
OK Corral si Victor Stancov, nominalizati la premiile SeeMe Sofia 2009
Eckoravee
In fiecare an, in Sofia au loc cele mai importante premii ale muzicii electronice din Europa de Est. Festivalul SeeMe are anul acesta printre nominalizati si artistii groove++ OK Corral si Victor Stancov. Acestia au fost nominalizati la categoria “Cea mai bun proiect muzical electronic live” si respectiv “Cel mai bun DJ debutant”. OK Corral au fost nominalizati cu peste 1000 de voturi, iar Victor Stancov cu peste 400 de voturi, cele mai multe din categoria sa.

Adresa la care pot fi votati artistii romani Victor Stancov si OK Corral este: www.seeme-sofia.com

Votarea a inceput pe 15 aprilie si se va incheia la sfaristul lunii mai. Totul se va termina intr-un minifestival care se va intinde pe doua zile, premiile urmand a fi decernate pe 6 iunie 2009. In cele doua zile de minifestival vor avea loc conferinte de presa, workshop-uri si evident, o mare petrecere cu artistii Jesse Voorn, D.O.N.S., StoneBridge si multi altii.

OK Corral este proiectul romanesc format din Vania si Thornado, singurii artisti romani semnati cu casa de discuri Great Stuff Recordings din Germania. Pentru anul 2009, OK Corral a pregatit un nou EP care va aparea la casa de discuri Beef Records din Cehia si se va numi Pink Shue. Detalii despre casa de discuri detinuta de Michal Ruzicka, unul dintre membrii fondatori ai proiectului Shades of Gray, pot fi gasite pe siteul oficial al labelului http://www.beefrecords.ne , cat si pe myspace, la adresa http://www.myspace.com/beefrec.

Victor Stancov este un tanar DJ debutant care in mai putin de 1 an a reusit sa se impuna pe piata muzicala electronica din Romania. A mixat alaturi de nume ca RadioSlave, Jori Hulkkonen sau Butch, si s-a bucurat si de o importanta nominalizare in cadrul premiilor nights.ro 2009, la categoria “Cel mai bun DJ debutant”, unde a ocupat locul 5. Alaturi de OK Corral, Victor Stancov a depasit si barierele tarii, mixand in februarie anul current in The Market Bar din Nottingham. Clubul a gazduit de-a lungul timpului artisti ca Mr. Oizo sau Jesse Rose.
Sa le uram succes in continuare si va rog sa intrati pe site si sa votati

TRANCEnet Radio Staff
 
www.trancenet.ro
Jump to Forum:
Login
Username

Password


Forgotten your password?
Request a new one here
Calendar
June 2020
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
RadioDJ
Romanian Free
Radio Automation Software


Website Content
General Content
Users:401
Pages: 106
Forum Content
Threads:435
Posts:2492